web attack mass injection website detected
Close
    
    
Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 25
  1. #1
    Senior Member andrewsclues's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Bucks County PA
    Posts
    132
    I got a pop-up window on my computer just now from my Norton anti-virus while on the forum. It said it had blocked something "malicious" called a "web attack mass injection website". I clicked on the pop-up and it said it was coming from this site (tw200forum.com). Anyone else get this?

  2. #2
    Senior Member andrewsclues's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Bucks County PA
    Posts
    132
    What I know about computers could fill a thimble, but i wonder if this has anything to do with our screwed-up headers...

  3. #3
    Senior Member elime's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    San Jose, CA
    Posts
    6,975
    I got some kind of pop up from my anti virus about blocking something. Sounds about right what you wrote.
    Long live the internal combustion engine!

  4. Remove Advertisements
    TW200Forum.com
    Advertisements
     

  5. #4
    Senior Member srs713's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Smyrna, GA, USA
    Posts
    1,417
    All I'm seeing on this Linux box is messed up page header formatting.



    And when I hit "post" the page goes white. Looks like a PHP problem.



    Oh well... I'll keep checking back to see when it gets fixed.
    Stephen S.

    '07 TW200:

    15/50 sprockets, O-ring chain, D2Moto foot pegs

    tweaked carb (127.5 jet, 0.019 needle shim, idle screw @2.25),

    Rubbermaid "Action Packer" on homemade brackets

  6. #5
    Senior Member Tirebiter's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    NW Mich in summer & SW Mich in winter
    Posts
    1,110
    Yes, I got that message too. It said "Norton blocked an attack by: Web Attack: Mass injection website"

  7. #6
    Senior Member Skyking's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Frost, Texas
    Posts
    572
    I wonder if our new, little Miss xMarinagomx had any thing to do with it. After all; a woman scorned.....





    Ride on.

  8. #7
    Senior Member old mad max's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Gobles, michigan
    Posts
    1,824
    Our puter screwed up too. It had some nasty virus.... OMM.

  9. #8
    Senior Member ChopperCharles's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    134
    Forum was hacked. It's fixed now.



    Charles.
    Hidden Content
    Modified Motorcycles by ChopperCharles:
    Hidden Content

  10. #9
    Senior Member n2o2diver's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Dothan, AL
    Posts
    1,715
    Thanks Charles!
    Hidden Content

    2005 TW200 (SOLD)
    2013 DR650

  11. #10
    Senior Member rm_hm's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Near Narrows Bridges, WA State
    Posts
    1,619
    Should we change our passwords?


Page 1 of 3 123 LastLast

Sponosred Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Rack Attack!!!
    By Sly Fox in forum Performance and Customization
    Replies: 14
    Last Post: 08-26-2013, 08:30 PM
  2. Moderators, fix this website!!!
    By cptrout in forum Off-Topic
    Replies: 11
    Last Post: 12-01-2012, 01:10 PM
  3. Mass Injection
    By RisingSun in forum General Discussion
    Replies: 12
    Last Post: 11-18-2012, 11:10 AM
  4. Website Problems???
    By Gerry in forum Off-Topic
    Replies: 1
    Last Post: 11-10-2012, 05:07 PM
  5. TW website
    By elime in forum General Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 02-13-2012, 10:13 PM

Search tags for this page

mass injection website 19

Click on a term to search for related topics.