I Realized How Important This Forum Is
Close
    
    
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 15
Like Tree1Likes

Thread: I Realized How Important This Forum Is

  1. #1
    Senior Member ronnydog's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Poway CA.
    Posts
    2,100
    I'm still having trouble and not shure if I am safe posting pic etc.



    When will this site be fixed, I know nothing on how its done......just a question?



    I have realized how important this TW forum is to me and the fun, friends made-



    many of them are life long friends with more to come. I have leaning a lot on here and



    I know it has changed my life in a good way keeping me active and off the couch and faster



    than Lizrdbrth .



    All this over an odd motorcycle



    Thanks to all on this forum!



    Ronnydog
    littletommy likes this.

  2. #2
    Senior Member Roninboise's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Boise, Idaho
    Posts
    239
    Mine is still messed up too.



    Ron in Boise

  3. #3
    Senior Member jpuck's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    dayton mt. tn.
    Posts
    110
    the forum works fine for me on google chrome but not internet exploer.

  4. Remove Advertisements
    TW200Forum.com
    Advertisements
     

  5. #4
    Senior Member mrbracket's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Springtucky, Orygun
    Posts
    631
    I can't view from home.. My Norton Anti-Virus keeps freaking out if I try to visit the forum. Works fine from work using Firefox.



    You've got a friend in the Bracket Business! Hidden Content

    Get your TW200 Parts at ProCycle! Hidden Content

  6. #5
    Senior Member lizrdbrth's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Desert, SoCal
    Posts
    7,369
    Switched to Google Chrome. All good. Now I gotta get it out of my I.E. If anyone has a clue how to accomplish that, let everyone know.



    I can explain it to you, but I can't understand it for you.

    Powdercoated '87 frame, extended swingarm, YZ fork legs, ATV tire, 14/55, XT350 tank, spliced quick-release seat, disc brake conversion, beeg headlight, beeger rack, Lizrdcooler, Lizrdventz and bunch of other stuff all covered in invisible ink.

    Hidden Content

    Hidden Content

  7. #6
    Senior Member ChopperCharles's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    134
    Jeeze, I fixed it, but I use Chrome or Firefox, so I didn't see that it was still broken for IE.



    You should never, ever use IE. That being said, I will look into this and attempt to get a fix in before week's end.



    Charles.
    Hidden Content
    Modified Motorcycles by ChopperCharles:
    Hidden Content

  8. #7
    Senior Member Skyking's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Frost, Texas
    Posts
    572
    Quote Originally Posted by ChopperCharles View Post
    Jeeze, I fixed it, but I use Chrome or Firefox, so I didn't see that it was still broken for IE.



    You should never, ever use IE. That being said, I will look into this and attempt to get a fix in before week's end.



    Charles.


    Thank you Sir; you are most king indeed.

    I see that you are the owner of this great site. How is it that you can run it without all the advertisement that other forums often have? Also; this is the first post of yours I've seen. Do you still own a TW? If you do; let's see it. The one in your avitar is too small.

    Thanks again,

    Larry

  9. #8
    Senior Member peruano's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Lower Rio Grande, New Mexico
    Posts
    1,702
    Site is fine for me with Mozilla at 245 pm Mountain time. Thanks Charles for the effort. Tom
    Tom - TW200 2002, Kawasaki VN 500 2006

    Hidden Content

    Central New Mexico

  10. #9
    Senior Member Rainman's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Ephrata, WA
    Posts
    1,125
    Using Safari here and all is good. I didn't even know they still made Internet Explorer!
    If you can't find it, grind it

    1990 TW200

  11. #10
    Senior Member Woofhound's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Federal Way/Cle Elum Wa.
    Posts
    369
    Mine was screwed over the weekend with IE, but seems fine with foxfire
    2009 WR250R

    2005 V-Strom

    1993 Shadow 1100 with Ural sidecar

    2008 H-D Ultra Classic

    2009 Zuma 125

    2004 Zuma 50

    2000 WR400F

Page 1 of 2 12 LastLast

Sponosred Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. New here to the forum. So glad I found this forum.
    By gussy78 in forum General Discussion
    Replies: 7
    Last Post: 04-11-2013, 01:26 PM
  2. Replies: 4
    Last Post: 04-02-2012, 07:53 PM
  3. this forum
    By phelonius in forum General Discussion
    Replies: 8
    Last Post: 11-14-2011, 12:44 AM
  4. this forum needs a hometown sub forum
    By YTWTX in forum General Discussion
    Replies: 7
    Last Post: 08-21-2011, 07:22 PM
  5. Replies: 2
    Last Post: 10-08-2010, 10:31 PM