Ctclerack install? Will I need new long mount bolts?
Close
    
    
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Member moresnow's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Iowa
    Posts
    75
    I just recieved a used rack and was thinking of installing today. Thanks

  2. #2
    Senior Member r80rt's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    2,431
    Yep, you'll need longer bolts.
    Only a fool would attempt it, and God help me, I am that fool!

  3. #3
    Member moresnow's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Iowa
    Posts
    75
    Delete please. Installed in just a few minutes with longer bolts I had on hand.

Sponosred Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. All hex bolts!
    By dutchbat in forum Technical Help
    Replies: 12
    Last Post: 10-29-2017, 07:53 PM
  2. Changing engine bolts
    By lk555 in forum General Discussion
    Replies: 10
    Last Post: 06-12-2013, 10:09 AM
  3. bar bolts
    By jpuck in forum Technical Help
    Replies: 3
    Last Post: 03-12-2012, 08:53 PM
  4. Stripped Head bolts
    By Tee Dubbs in forum Technical Help
    Replies: 2
    Last Post: 09-26-2011, 10:59 PM
  5. Missing bolts?
    By TW_in_BC in forum Technical Help
    Replies: 4
    Last Post: 09-06-2010, 02:19 PM