Broken again?
Close
    
    
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 13
Like Tree8Likes

Thread: Broken again?

  1. #1
    Senior Member Sthrnromr's Avatar
    Join Date
    Oct 2018
    Location
    Rural, South Carolina
    Posts
    630

    Broken again?

    Hello admin, you can see I posted but it's not showing up in the thread for me. Deleted cookies and cache, no luck...

    Screen Shot 2019-01-08 at 1.11.33 PM.png

    Screen Shot 2019-01-08 at 1.11.58 PM.png
    JerseyJeeper likes this.
    2010 TW200 - The Goat
    Triumphs
    ATVs
    Way too many past bikes to list

  2. #2
    Senior Member Sthrnromr's Avatar
    Join Date
    Oct 2018
    Location
    Rural, South Carolina
    Posts
    630
    Actually seeing more than a few posts submitted via Tapatalk that don't show up via PC/browser...
    JerseyJeeper likes this.
    2010 TW200 - The Goat
    Triumphs
    ATVs
    Way too many past bikes to list

  3. #3
    Super Moderator JerseyJeeper's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    NJ Shore / Pine Barrens
    Posts
    3,880
    Try clear, flush then with a left foot, swirl it all around. It's the only thing that works for me besides switching between browsers. Seriously though thanks for letting me know. If it doesn't resolve I'll put in a request. Unfortunately it's a recurring PITA and eventually it just starts working. Any ideas LT?

    Quote Originally Posted by Sthrnromr View Post
    Hello admin, you can see I posted but it's not showing up in the thread for me. Deleted cookies and cache, no luck...

    Screen Shot 2019-01-08 at 1.11.33 PM.png

    Screen Shot 2019-01-08 at 1.11.58 PM.png
    Husqvarna TE300i Fuel Injected 2-Stroke 2019
    Yamaha XT225 - 1999 Serow
    Yamaha TW200Z - 2010
    Yamaha BW200 Electric Start! - 1986
    Yamaha TTR225R - 2003
    Husqvarna 701 Enduro - 2017
    Kawasaki Prairie 650 - 2002

  4. Remove Advertisements
    TW200Forum.com
    Advertisements
     

  5. #4
    Senior Member Sthrnromr's Avatar
    Join Date
    Oct 2018
    Location
    Rural, South Carolina
    Posts
    630
    Yeah it's progressively getting worse. Now other peoples posts are not visible.
    2010 TW200 - The Goat
    Triumphs
    ATVs
    Way too many past bikes to list

  6. #5
    Administrator VSAdmin's Avatar
    Join Date
    Jun 2013
    Posts
    329
    Quote Originally Posted by Sthrnromr View Post
    Hello admin, you can see I posted but it's not showing up in the thread for me. Deleted cookies and cache, no luck...

    Screen Shot 2019-01-08 at 1.11.33 PM.png

    Screen Shot 2019-01-08 at 1.11.58 PM.png
    Hello there,

    What browser/device are you using?
    Also, can you grab us the URL of that thread?
    Things may be out of sync.

    Ed

  7. #6
    Senior Member Sthrnromr's Avatar
    Join Date
    Oct 2018
    Location
    Rural, South Carolina
    Posts
    630
    Quote Originally Posted by VSAdmin View Post
    Hello there,

    What browser/device are you using?
    Also, can you grab us the URL of that thread?
    Things may be out of sync.

    Ed

    Chrome Version 71.0.3578.98 (Official Build) (64-bit) / MacOS 10.14.2
    https://www.tw200forum.com/forum/tw200-classifieds/
    https://www.tw200forum.com/forum/tw2...raigslist.html
    Post #2280 is the last one I can see from the computer and I know there are more.

    Posts and threads appear properly here on mobile device using Tapatalk, but not on browser/computer. I tried deleting all cookies and cache and logging out and back in, no change.

    Thanks.
    Last edited by Sthrnromr; 01-09-2019 at 10:07 AM.
    2010 TW200 - The Goat
    Triumphs
    ATVs
    Way too many past bikes to list

  8. #7
    Administrator VSAdmin's Avatar
    Join Date
    Jun 2013
    Posts
    329
    are you able to get the link via tapatalk and post it here?

    Lee

  9. #8
    Senior Member Sthrnromr's Avatar
    Join Date
    Oct 2018
    Location
    Rural, South Carolina
    Posts
    630
    Quote Originally Posted by VSAdmin View Post
    are you able to get the link via tapatalk and post it here?

    Lee
    TWs on Craigslist
    https://r.tapatalk.com/shareLink?sha...4&share_type=t
    2010 TW200 - The Goat
    Triumphs
    ATVs
    Way too many past bikes to list

  10. #9
    Senior Member Sthrnromr's Avatar
    Join Date
    Oct 2018
    Location
    Rural, South Carolina
    Posts
    630
    One specific post, although all posts after 2280 do not show up on computer and browser.

    TWs on Craigslist
    https://r.tapatalk.com/shareLink?sha...4&share_type=t


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    JerseyJeeper likes this.
    2010 TW200 - The Goat
    Triumphs
    ATVs
    Way too many past bikes to list

  11. #10
    Super Moderator JerseyJeeper's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    NJ Shore / Pine Barrens
    Posts
    3,880
    Fixed, I deleted and undeleted a post and it started working.
    Sthrnromr likes this.
    Husqvarna TE300i Fuel Injected 2-Stroke 2019
    Yamaha XT225 - 1999 Serow
    Yamaha TW200Z - 2010
    Yamaha BW200 Electric Start! - 1986
    Yamaha TTR225R - 2003
    Husqvarna 701 Enduro - 2017
    Kawasaki Prairie 650 - 2002

Page 1 of 2 12 LastLast

Sponosred Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. wheel spoke broken
    By jim in forum Technical Help
    Replies: 5
    Last Post: 12-02-2012, 05:46 PM
  2. Broken kickstart retention clip wall
    By sakogu in forum Technical Help
    Replies: 4
    Last Post: 07-21-2012, 05:34 AM
  3. broken rear shock picture ?
    By heyduke in forum Technical Help
    Replies: 4
    Last Post: 02-28-2011, 09:55 PM
  4. If you find any broken links in the archives post them here!
    By ChopperCharles in forum General Discussion
    Replies: 13
    Last Post: 12-01-2010, 02:25 PM
  5. Speedometer broken?
    By Henrici in forum Technical Help
    Replies: 4
    Last Post: 11-08-2010, 04:21 PM