No Start?
Close
    
    
Results 1 to 4 of 4
Like Tree2Likes
  • 1 Post By goldenhtr
  • 1 Post By rbm

Thread: No Start?

  1. #1
    Junior Member CBRO's Avatar
    Join Date
    Jun 2014
    Posts
    6

    No Start?

    OK,

    So yesterday the T-Dub started and ran fine. Today I just attempted to install a new Cycle Works rear LED brake light and now the bike wont turn over. The lights did turn on initially but the brake light never engaged (grew brighter), but all else worked fine. Now the brake lights are out, but all else works, i.e., turn signal, head light, horn. The battery is fully charged and I fried two fuses at some point but they have been replaced. I am at a loss. Any thoughts?

    Thank you,

    CBRO

  2. #2
    Senior Member Bruce's's Avatar
    Join Date
    May 2014
    Posts
    258
    Does it turn over or not ? Kick stand down and parked in gear ? Kill switch in run position ? Basically check the easy usual suspects first .

  3. #3
    Super Moderator goldenhtr's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Stanwood,Wa
    Posts
    1,880
    Fuse?
    Hoot Gibson likes this.
    A very very wise man once said “it’s more fun to ride a slow bike fast, than a fast bike slow”.

    "Now then get your weapons... and go out to the open country to hunt some wild game for me"
    Gen:27:3

    “I've noticed that everyone who is for abortion has already been born.”
    -Ronald Reagan

  4. Remove Advertisements
    TW200Forum.com
    Advertisements
     

  5. #4
    rbm
    rbm is offline
    Senior Member rbm's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    4,300
    If you blew fuses after the install of the tail light I'd check your wiring for a short or pinched wire.
    admiral likes this.

Sponosred Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. 02 won't start
    By sigepkat1 in forum Technical Help
    Replies: 46
    Last Post: 02-23-2014, 09:36 PM
  2. TW won't start
    By Vlakslee in forum Technical Help
    Replies: 1
    Last Post: 09-28-2011, 02:40 PM
  3. Won't start but will???
    By Lido in forum Technical Help
    Replies: 3
    Last Post: 09-12-2011, 07:37 PM
  4. TW no start
    By immgunn in forum Technical Help
    Replies: 1
    Last Post: 07-03-2011, 07:28 PM
  5. kick start won't start
    By [email protected] in forum Technical Help
    Replies: 1
    Last Post: 01-15-2011, 05:23 AM

Search tags for this page

tw200 no horn no starter

Click on a term to search for related topics.