Running rich.... I know
Close
    
    
Results 1 to 6 of 6
Like Tree3Likes
  • 1 Post By WECSOG
  • 1 Post By jeffrolives
  • 1 Post By elime

Thread: Running rich.... I know

  1. #1
    Junior Member FloridaDub's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    North Port Florida
    Posts
    9

    Running rich.... I know

    Ok it runs great on start up, after a couple minutes it hesitates on light throttle and slowly fouls the plug. I've cleaned the carb about 20 times, replaced the ignition coil, brand new gas tank, done all the basic stuff. Assuming it's not a dirty carb what else could it be. I'm running out of options.

  2. #2
    Senior Member WECSOG's Avatar
    Join Date
    Jun 2015
    Location
    2,417 miles from LT! ;-]
    Posts
    742
    The CDI?
    littletommy likes this.

  3. #3
    Senior Member jeffrolives's Avatar
    Join Date
    May 2015
    Location
    NW Iowa
    Posts
    343
    What year is the bike?

    What all have you done to the carburetor?
    littletommy likes this.

  4. Remove Advertisements
    TW200Forum.com
    Advertisements
     

  5. #4
    Senior Member elime's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    San Jose, CA
    Posts
    6,976
    Do you have a WOT miss? Back off just a little and it is OK?
    littletommy likes this.
    Long live the internal combustion engine!

  6. #5
    Junior Member FloridaDub's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    North Port Florida
    Posts
    9
    Bike is an 06. The miss is on takeoff it screams at wot and the carb has been dipped cleaned thoroughly and main jet replaced. Cdi was my next thought

  7. #6
    Senior Member ssgtrillium's Avatar
    Join Date
    May 2014
    Location
    Wellington County Ontario
    Posts
    614
    I went through that too.I changed all the cheap stuff first then the CDI and now it's like new.

Sponosred Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Running rich and leaks
    By TWROG in forum Technical Help
    Replies: 54
    Last Post: 02-14-2015, 12:19 PM
  2. Replies: 3
    Last Post: 11-20-2014, 07:59 PM
  3. Horrible Gas Mileage and Rich Fuel Mixture
    By toby in forum Technical Help
    Replies: 24
    Last Post: 07-11-2014, 09:16 AM
  4. Put a procycle air filter in - now runs rich or lean?
    By tw200sgp in forum Technical Help
    Replies: 5
    Last Post: 01-23-2013, 09:51 PM
  5. Jetting Tip - Too rich
    By len in forum Performance and Customization
    Replies: 2
    Last Post: 08-08-2012, 09:55 PM

Search tags for this page

tw200 running very rich

Click on a term to search for related topics.