Aftermarket ignition
Close
    
    
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Junior Member Jrx300's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    2
    I am trying to install an emgo ignition on my 03 TW. I clipped the wire to the main switch and the only obvious wire was red to the battery.

    The other colors are blue/ black stripe? Brown/blue stripe and blue/ yellow stripe. My new ignition only has three terminals so I plugged in all but blue/black.

    Bike powers on but but won't fire. Anyone know what the wires are. The electrical diagrams I have found don't help. Also do they all need to be plugged in for the engine to turn?

    Any help would be great!

    Thanks

  2. #2
    Junior Member tc339's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Sonoma, California
    Posts
    9
    Hey If you figure it out could you let me know? I need a new ignition switch but dont want to pay $150 for a new one. And im not exactly good with electronics so I wont be able to figure it out either. haha

Sponosred Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Aftermarket seat
    By Dako124 in forum Performance and Customization
    Replies: 5
    Last Post: 05-31-2013, 02:53 PM
  2. aftermarket forks
    By handikapsk8r in forum Performance and Customization
    Replies: 5
    Last Post: 05-13-2012, 09:23 AM
  3. Aftermarket Parts
    By ronmexico in forum TW200 Classifieds
    Replies: 4
    Last Post: 04-22-2011, 09:56 PM
  4. Is there really a need for this aftermarket part?
    By tripleted in forum Performance and Customization
    Replies: 1
    Last Post: 02-27-2011, 08:49 PM
  5. OEM or Aftermarket
    By thumper in forum General Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 10-20-2010, 10:31 AM

Search tags for this page

aftermarket tw200 ignition swithc

Click on a term to search for related topics.