slow forum
Close
    
    
Results 1 to 8 of 8
Like Tree1Likes
  • 1 Post By TW-Brian

Thread: slow forum

  1. #1
    Senior Member grewen's Avatar
    Join Date
    Oct 2014
    Location
    Armstrong BC
    Posts
    2,353

    slow forum

    is it just my computer or are others having problems? i have to wait along time to turn pages . i constantly get messages in the lower left corner saying waiting on TW200 forum.com and waiting for verticalscope.com. sometimes i give up and close the forum.
    Greg

    2019 honda cb500x
    2018 honda grom
    2018 suzuki dr200

  2. #2
    Senior Member TW-Brian's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Pleasanton, CA
    Posts
    5,635
    I thought maybe you were commenting on our members !



    I haven't noticed any speed problems on my end.

  3. #3
    Senior Member Badgerflorida's Avatar
    Join Date
    Jun 2017
    Location
    Milwaukee, WI
    Posts
    1,208
    Yes - random slowness. Just like me.
    01 street 203/204
    96 hybrid Shinko 241/428
    89 restored SOLD

  4. Remove Advertisements
    TW200Forum.com
    Advertisements
     

  5. #4
    Senior Member elBuro's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Location
    Boise foothills, Idaho
    Posts
    114
    Quote Originally Posted by grewen View Post
    is it just my computer or are others having problems? i have to wait along time to turn pages . i constantly get messages in the lower left corner saying waiting on TW200 forum.com and waiting for verticalscope.com. sometimes i give up and close the forum.
    Nope. Working fine. Then again I have 1Gb fiber direct to my house

  6. #5
    Senior Member elBuro's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Location
    Boise foothills, Idaho
    Posts
    114
    Quote Originally Posted by grewen View Post
    is it just my computer or are others having problems? i have to wait along time to turn pages . i constantly get messages in the lower left corner saying waiting on TW200 forum.com and waiting for verticalscope.com. sometimes i give up and close the forum.
    Running an ad blocker? uBlock Origin works great in Chrome. Maybe the adds are slowing you down?

  7. #6
    Senior Member grewen's Avatar
    Join Date
    Oct 2014
    Location
    Armstrong BC
    Posts
    2,353
    ad blocker is gone, i'll reinstall it thanks
    Greg

    2019 honda cb500x
    2018 honda grom
    2018 suzuki dr200

  8. #7
    Member UstaKood's Avatar
    Join Date
    Jan 2019
    Location
    Gun Lake Michigan
    Posts
    36
    In my short time here it's always seemed ... a little clunky . Slow reloads and it's froze at times .

    I've a Mac with Hughes ( which ain't the greatest ) but lately hasn't been bad .
    Scott

  9. #8
    Senior Member NVcowboy's Avatar
    Join Date
    Jul 2018
    Location
    Spring Creek, NV
    Posts
    554
    I AM NOT SLOW! I just haven't been properly instructed how to use a computer by a highly advanced 6 year old yet.
    If you have to shoot, shoot. Don't talk. - Tuco Juan Ramierez aka "The Rat"
    There's 2 kinds of people in this world, those with guns, and those who dig. You dig. - The Man with No Name



    2018 TW200 - LCpl. Rex T. Dubber
    2010 Savage S40 650

Sponosred Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. New forum member looking for South Africa forum members...
    By Jeandreroux in forum General Discussion
    Replies: 10
    Last Post: 05-08-2019, 07:08 AM
  2. New here to the forum. So glad I found this forum.
    By gussy78 in forum General Discussion
    Replies: 7
    Last Post: 04-11-2013, 01:26 PM
  3. this forum needs a hometown sub forum
    By YTWTX in forum General Discussion
    Replies: 7
    Last Post: 08-21-2011, 07:22 PM
  4. Replies: 2
    Last Post: 10-08-2010, 10:31 PM
  5. slow load speed How can It speed it up?
    By jvt in forum Off-Topic
    Replies: 3
    Last Post: 07-26-2010, 09:34 PM