cannot post photo from photobucket -test-
Close
    
    
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12
  1. #1
    Member John's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    SW Pennsylvania
    Posts
    54
    testing quadrunner photo



    1. copy url.jpg from photobucket

    2. paste url.jpg to "insert image"

    3. click insert image and post new topic



    anyone see anything other than "red X -posted image" ?



    i've tried this every way i can think of- im sure its something simple.

  2. #2
    Senior Member srs713's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Smyrna, GA, USA
    Posts
    1,417
    What browser are you using?

    Have you tried any others?



    I know there was a problem with Microsoft Internet Explorer changing the [xxxx] into <xxxx> so the BBCode tags were broken.



    Stephen S.

    '07 TW200:

    15/50 sprockets, O-ring chain, D2Moto foot pegs

    tweaked carb (127.5 jet, 0.019 needle shim, idle screw @2.25),

    Rubbermaid "Action Packer" on homemade brackets

  3. #3
    Senior Member Rohnsman's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    1993 TW200 in Meridian, Idaho
    Posts
    1,533
    Quote Originally Posted by Keystonestate View Post
    testing quadrunner photo



    1. copy url.jpg from photobucket

    2. paste url.jpg to "insert image"

    3. click insert image and post new topic



    anyone see anything other than "red X -posted image" ?



    i've tried this every way i can think of- im sure its something simple.




    The URL -MUST- end in .jpg Take off everything after that and -- voila!









    Your URL will always start with - http:// ...and end with .jpg

  4. Remove Advertisements
    TW200Forum.com
    Advertisements
     

  5. #4
    Member John's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    SW Pennsylvania
    Posts
    54
    ok let me try again-







    ok got it! thanks alot truelight, my problem was just like you said



    just leave ONE http:// at the start and ONE .jpg at the end after you paste it.



    >>>confusing part that screwed me up---there were two http:// at the beginning and i left both of them (must have only one!)

    and

    >>> after you click post it will appear with a [img] at the beginning and end -leave them there

  6. #5
    Senior Member admiral's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Frosty Hollow
    Posts
    13,082
    I think you are getting closer. For normal pictures, while in one of your albums click in the "IMG Code" box. When highlighted, right click copy or control c. Then paste in whatever forum topic or reply you want. "IMG Thumb" does the small thumbnail pictures. Hope this helps and doesn't confuse.



    Hidden Content A ride in the woods helps me relax and release tension. The fact I'm dragging a body should be entirely irrelevant?

  7. #6
    Member John's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    SW Pennsylvania
    Posts
    54
    yea - i knew it was something simple. once i got a lead to follow it just took some tinkering!

  8. #7
    Senior Member Rohnsman's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    1993 TW200 in Meridian, Idaho
    Posts
    1,533
    For what it's worth, you do not have to use Photobucket to host your photos, there are other places. I use Picasaweb (which is also free). You can also often right-click on ANY picture on the web and see it's URL. If it starts with "http:// and ends with .jpg you can usually host it from where it is. Here's an example of a TW photo I Googled, right-clicked and looked at the Properties, and saw it was in the right format...



    This is what that looks like (except I've changed the http: to abcd: and the square brackets into parenthesis for the example



    (img) abcd://fc23.deviantart.com/fs42/f/2009/075/b/5/Yamaha_TW_200_by_Draken413o.jpg (/img)



    Now here's what it looks like when you paste it in as it is...




  9. #8
    Member John's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    SW Pennsylvania
    Posts
    54
    ok i pulled this directly from the internet-- fit the mold- http at front and .jpg at end- make adjustments--



    it worked but i left everything alone and followed your original advice- just making sure there is ONE http:// at the front and .jpg at the end. i tried the more complicated way you showed with the red text and it didnt work ( maybe i didnt get a space right or something.) what do the abcd and round parenthesis do anyways?



    p.s. this is one of my current bikes -yamaha zuma 125-very fun on the street but not an off-roader no matter what anyone says (no ground clearance)

  10. #9
    Senior Member admiral's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Frosty Hollow
    Posts
    13,082
    Truelight changed http to abcd and brackets [ to (



    So you can see what it would look like typed. If he would have used http and brackets it would have shown the photo and not the script! Sometimes its hard to explain in a written format rather than verbal.



    At least you got the picture posting down.
    Hidden Content A ride in the woods helps me relax and release tension. The fact I'm dragging a body should be entirely irrelevant?

  11. #10
    Senior Member Rohnsman's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    1993 TW200 in Meridian, Idaho
    Posts
    1,533
    You might also look at the URL of the image and see that you might be able to resize the displayed image. In the case of the image you displayed, (a thumbnail) the URL has 150x150 (the size in pixels) as part of the URL and the picture displays small, like this...







    You'll also note that because you right-clicked the thumbnail and used that URL without expanding the image, it cut off part of the picture.



    Here's another version from that same site as a 300x199 pixel image...







    If you look around, often you can find a higher resolution image. When you find a picture, keep clicking on that image to drill down to it's largest available size. Here's your same pic as a 600x399 pixel image







    When you right-click the image, Windows will tell you what size it is in pixels. (Right-click the image and then click Properties and look at dimensions)



    If you are using Photobucket or Picasaweb, try to use a larger sized version of the image.

Page 1 of 2 12 LastLast

Sponosred Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Post a photo of your TW
    By jbfla in forum General Discussion
    Replies: 385
    Last Post: 11-11-2015, 09:00 PM
  2. PHOTO POST TEST
    By Jon H in forum Test Forum
    Replies: 2
    Last Post: 02-12-2012, 05:55 PM
  3. how do i post a photo ?
    By old_dual_rider in forum General Discussion
    Replies: 7
    Last Post: 01-13-2012, 02:53 PM
  4. Photobucket test
    By Rainman in forum Test Forum
    Replies: 4
    Last Post: 08-19-2010, 04:08 PM