TW200 Forum banner

1 - 11 of 11 Posts

·
Registered
Joined
·
239 Posts
Discussion Starter #1
This morning, I got right on the forum the first time I clicked on the link. This afternoon I got a screen that informed me that I was no longer allowed access to the site. When I did a search to find out: what the ****, over, I was directed to the following site:



http://tw200.forumotion.com/



It is a really good looking home page with many additional topics on the home page. Is this a BETA or I reiterate the above comment.



Happy Trails All



Ron in Boise
 

·
Registered
Joined
·
24 Posts
Ron, I don't see anything different when I signed on. My computer went directly to: tw200forum.com like it normally does. good luck in figuring this out, Dan
 

·
Registered
Joined
·
99 Posts
Same happend to me - seems the site was shut down for awhile for whatever reason ("This account has been suspended"). I also happened upon that other page that was similar to the TW Forum.



Dan
 

·
Registered
Joined
·
3,357 Posts
that other forum was/is moderated by Hodaka guy, who used to post on here too. it is a nice looking site, though most of the posts on there are months old at best.
 

·
Registered
Joined
·
3,517 Posts
I came across the same message. The feeling was uncomfortable; seems I could no longer enjoy something that I had taken for granted. Given the text, I thought I (personally) was being suspended for what, I could not fathom. Accused and sentenced without due process. Interesting way to gain insight into a predicament that others sometimes find changing their lives.



One lesson for sure. I need to have some contact information at the ready. I found it hard to try and contact other forum members. Most of the e-mail addresses and phone numbers I have of other forum members had been saved in my "messages and notification" on this site. The site I could not get into. I will now extract them and save them elsewhere. To those that I did manage to contact. Thanks for being there........ Gerry
 

·
Registered
Joined
·
269 Posts
I saw that message yesterday afternoon. At first I thought it was my account too.



Glad to see that things are working again. I like the idea of a second place to rendezvous in case of a total failure.
 

·
Registered
Joined
·
1,066 Posts
Saw the same message yesterday, about an hour after I posted an update to a upcoming trip. First thought was did I do something wrong that got me 86'd? Then I figured it was probably the whole site, and the Mayan's had been wrong "the end of times" would begin in July 2012, not December.
Glad the forum is back up.
 

·
Registered
Joined
·
634 Posts
I couldn't think of a single reason I'd given the forum to suspend me.

And it's fairly unusual I can't think of a reason, so I figured it was the entire forum after trying a few means to access.



Glad it's back up!
 

·
Registered
Joined
·
70 Posts
Yeah it's like a disconnect notice for a utility company. No individual account had a problem, it was the entire website.
 
1 - 11 of 11 Posts
Top