TW200 Forum banner

1 - 11 of 11 Posts

·
Registered
Joined
·
44 Posts
Discussion Starter #3
Update
To upload picture from URL
go to my Google Photos
open photo
highligh URL (https:// ...) and copy it
click on Forum
Insert Image icon
paste URL
uncheck box
post
 

·
Registered
Joined
·
44 Posts
Discussion Starter #5
Update
To upload picture from URL
go to my Google Photos
open photo
right click and "Open image in new tab"
highligh URL (https:// ...) and copy it
click on Forum Insert Image icon
paste URL
uncheck "Review remote file..."
post
 

·
Registered
Joined
·
13,401 Posts
Success!!!
Glad you got it figgered out. I use Google Photos as well but don't copy the URL per se'. I just open the photo, right click and copy. Then I just right click and past into the post. YouTube Videos I still have to copy the URL or Video link and use the movie icon in the top task bar to post the video. Sometimes in the video too much info is shown before the bracketed video link which cause's a posting issue. Just delete all info before or after the video brackets.
 

·
Super Moderator
Joined
·
4,880 Posts
May I suggest down loading them to your PC, and then uploading them to the site using the "go advanced" link

A lot of pics have disappeared recently because of various issues, but the ones uploaded (specifically) using the "go advanced" option seem to have survived

Nobodies fault, it's a forum software upgrade issue - but on a forum such as this that relies so much on pictures, it's a crying shame.....

With the Fotofuckit recent debacle and our own issues - were pretty much screwed at the moment ....
 
1 - 11 of 11 Posts
Top