TW200 Forum banner

1 - 9 of 9 Posts

·
Registered
Joined
·
453 Posts
Discussion Starter #1
Just a pic test.



[img]http://farm6.static.flickr.com/5252/5389642560_5c3d6cde79.jpg" media="(max-width: 640px)"> [img]http://farm6.static.flickr.com/5252/5389642560_5c3d6cde79.jpg" media="(max-width: 960px)"> [img]http://farm6.static.flickr.com/5252/5389642560_5c3d6cde79.jpg" media="(max-width: 1920px)">
</a



Just messing around with the new fourm, and trying to figure out how to post a pic.



I'm on a Mac, using Fire Fox.
 

·
Registered
Joined
·
453 Posts
Discussion Starter #2
Just a pic test.



[img]http://farm6.static.flickr.com/5252/5389642560_5c3d6cde79.jpg" media="(max-width: 640px)"> [img]http://farm6.static.flickr.com/5252/5389642560_5c3d6cde79.jpg" media="(max-width: 960px)"> [img]http://farm6.static.flickr.com/5252/5389642560_5c3d6cde79.jpg" media="(max-width: 1920px)">
</a



Just messing around with the new fourm, and trying to figure out how to post a pic.



I'm on a Mac, using Fire Fox.[/QUOTE]



Still trying!



[img]http://www.flickr.com/photos/t0ddyg/5389642560/[img]
 

·
Registered
Joined
·
453 Posts
Discussion Starter #4
Another try at posting the other way..



[img]http://farm6.static.flickr.com/5220/5386940460_9aeb8158a7.jpg" media="(max-width: 640px)"> [img]http://farm6.static.flickr.com/5220/5386940460_9aeb8158a7.jpg" media="(max-width: 960px)"> [img]http://farm6.static.flickr.com/5220/5386940460_9aeb8158a7.jpg" media="(max-width: 1920px)">
</
 

·
Registered
Joined
·
1,417 Posts




Way too much stuff in your last attempt. This pic above is just the src data string and the proper tags. The end tag requires a slash. /



http://farm6.static...._9aeb8158a7.jpg



The forum doesn't use HTML, the tags are BBCODE.

It does strange things.

 
1 - 9 of 9 Posts
Top