TW200 Forum banner

1 - 5 of 5 Posts

·
Registered
Joined
·
2,719 Posts
Discussion Starter #1
For about the last week this site has been causing a problem.
Shortly after I check in, my cursor becomes a multicolored whirling circle about 3/16ths inch.
While this is spinning, I cannot click into a thread or change forum choices.
Sometimes leaving the net and coming back will eliminate it but it will soon come back.
I go to another MC forum and it does not appear. When I come back here it comes back.
Since it is only on this site, I don't believe it is a problem with my computer.
It took me 4 tries to get this posted. I expect it will come back soon.
 

·
Registered
Joined
·
2,719 Posts
Discussion Starter #2
Yes it came back. Shortly after posting the above, I clicked on forum to go to the off topic section.
As soon as I clicked on the word forum, the colored whirligig replaced my cursor again, and I was unable to do anything else.
I left the internet and came back to post this. Moderators please take note.
 

·
Registered
Joined
·
20,479 Posts
Try freeing up Start Up Disc space, delete all caches, turn off any unused programs running in the background. Sounds like an available memory issue. If you are running an Apple product try downloading and using a utility like CleanMyMac. For PCs look for a similar utility either factory loaded or downloadable from internet.
 

·
Registered
Joined
·
1,046 Posts
Things were acting up for me, so I did a cleanup a day or two ago. But today it would not give me an option to download a picture from my computer - only from an URL. A couple hours later and it now appears to be offering me that option again.
 

·
Registered
Joined
·
2,719 Posts
Discussion Starter #5
I did the clean out . problem still remains. I believe this site has been infected by something that is causing this.
When I clean out, I am okay for a little while then it comes back.
I believe that spreading internet viruses should be dealt with by capital punishment as it prevents recidivism.
 
1 - 5 of 5 Posts
Top