TW200 Forum banner

1 - 3 of 3 Posts

·
Registered
Joined
·
74 Posts
Discussion Starter #1
Well I did post this in the Trail riding section but I been up all night worred that I should Try to figure out what made it shut off. at 25:10 iT JUST SHUTS OFF. I thought I ran out of fuel but it wasn't fuel. I don't know what happened. I started it up and it ran perfectly. but when I would give it any throttle it would Die. I thought it was water in the carberator. But I mainly put it on reserve cause I knew I was right around that mark. I let it warm up for 30 secs on high choke and some how it is fixed. My dad watched the video and said it sounded like it was overheating. I once I got it up and running I ran home and washed it. but on my way home I turn it off reserve. and turns out I was far from empty. it still ran on "On" all the way their.



 

·
Registered
Joined
·
1,983 Posts
You may had to use reserve that first time. When the tank is close to empty, most of the gas could have been on the right side of the tank, and you just ran down what was on the petcock/left side. You said you were low on fuel, correct? If so, maybe that's what happened. Just lay the bike down low to the left to get the gas over the hump to left side. After you got her going, it sounded fine to me, but was kinda hard to hear. Or, if you weren't that low, could have some water or crud in your gas. Try keeping more gas in there. But, it could be a number of things. I'm thinking low fuel. Sounded like it to me.
 
1 - 3 of 3 Posts
Top